Novi Design katalog je stigao u Europapier!

Dizajn kolekcija 2021. sadrži mnogo noviteta među kojima se najviše ističe vrhunski nepremazani papir u boji Pergraphica® Colours dostupan u 11 savršenih boja tamnih i dubokih nijansi. Postojeća kolekcija recikliranih papira sadrži novi brand - Refit. Refit nastaje uporabom 40% ostataka materijala iz tekstilne industrije uz dodatak 15% vune ili pamučnih vlakana. Refit Wool dolazi u tamnim bojama kao što su crna i plava, dok je Refit Cotton dostupan u bijeloj, perla i sivoj nijansi.

Kad je riječ o recikliranim papirima SH Recycling Grass je novitet u postojećem SH Recycling asortimanu. Papir sadrži reciklirana vlakna i minimalno 30% sušene trave. Među recikliranim papirima valja istaknuti i Coffee Paper koji sadrži 5% ostataka kave i 95% recikliranih vlakana i savršen je izbor za ekološki osviještene brandove i stvaranje njihove priče o kavi.

Novih 16 boja 100% recikliranog papira Color STYLE Recycling dizajnerima pruža neizmjernu kreativnosti koristeći za svoje projekte tople, hladnih, zemljane ili neutralne tonove. Design Katalog izrađen je s posebnom pozornošću i predanošću kako bi zadovoljio potrebe i trendove grafičke industrije, dizajnera i svih ljubitelja papira. Namijenjen je svima koji cijene papir kao medij kroz koji se brand afirmira i dodatno osnažuje i povezuje. Želite se uvjeriti u vrhunsku kvalitetu papira? Europapierovi stručnjaci za dizajn papir sa zadovoljstvom će Vam predstaviti novu kolekciju osobno, ili putem online sastanka. Kako bi bili u toku s novostima i trendovima na tržištu pratite Europapier na društvenim mrežama Facebook i Instagram.