SKLADIŠTE

S više od 50 skladišta u pojedinim regijama, Europapier ima ukupan kapacitet od preko 150.000 paleta. U većini naših skladišta možemo skladištiti narudžbe za kupce i pripremati naloge na temelju specifičnih zahtjeva kao što su sortiranje, označavanje ili pakiranje. Osim toga neka skladišta su opremljena strojevima za rezanje što nam omogućuje da našim kupcima ponudimo dodatnu vrijednost isporuke papira i rola u formatu narudžbe. Svi naši objekti optimizirani su za skladištenje papira, rola i ostalih materijala kako bi se osiguralo da su proizvodi dostavljeni na adresu kupca u izvrsnom stanju. 

 

 

DISTRIBUCIJA

Europapier nudi sveobuhvatne usluge distribucije s rokom isporuke unutar 24-48 sati za robu dostupnu sa skladišta koje se nalaze u Zagrebu, Splitu ili Rijeci. Za robu koja se nalazi na centralnom skladištu u Beču, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Za klijente koji se nalaze u glavnim gradovima (Zagreb, Split i Rijeka) isporuka se odvija u istom danu.  Koristimo vlastiti vozni park za dostave na području Zagreba, Splita i Rijeke te usluge naših partnera, pouzdanih prijevozničkih kompanija za transport kako bi osigurali isporuku robe u savršenom stanju. 
Dostava na području gradova Zagreb, Split i Rijeka je besplatna za iznose narudžbi veće od 500 + PDV kn ukoliko je roba dostupna u navedenim skladištima. Za iznose ispod 500 kn bez PDVa dostava na području grada Zagreba iznosi 20 kn.  Aktualni cjenik dostave za područje Hrvatske možete pogledati OVDJE