EUROPAPIER IZLAŽE NA SAJMU KNJIGA U FRANKFURTU - DVORANA 4.1, ŠTAND L69

Ovog listopada, Europapier će opet izlagati na najvećem svjetskom sajmu knjiga u Frankfurtu. Uzbuđeni smo upoznati ljubitelje papira, predstavnike izdavača, muzeja, agencija, grafičke dizajnere, tiskare iz cijelog svijeta i podijeliti strast prema papirima sa svim posjetiteljima! Posjetite nas u dvorani 4.1/L69, i pronađite svoje nove favorite među papirima!

 

 

Posjetite Europapier: Dvorana  4.1 štand L69.
Vrhunski odnos s poslovnim partnerima

S našim klijentima surađujemo već više od četiri desetljeća. Naš pažljivo odabrani asortiman papira i kartona dizajniran je tako da udovolji potrebama izdavačke djelatnosti. Danas smo vodeći trgovac u srednjoj i istočnoj Europi i Rusiji. U cijeloj regiji imamo više od 60 skladišta i 1000 stručnjaka, te je naše poslovanje brzo, pouzdano i čini nas kompetentnim poslovnim partnerom.

Vaša izdanja tiskana na našim papirima čine savršen proizvod!
Upoznajte naš pažljivo odabrani asortiman
na www.europapier.com

Danas s ponosom predstavljamo cjelovita, namjenska rješenja u sljedećim područjima:

Jednom godišnje Sajam knjiga u Frankfurtu pretvara se u svjetsku prijestolnicu ideja. To je najvažnije mjesto za međunarodno trgovanje sadržajem svih vrsta - od romana i dječjih knjiga do znanstvenih baza podataka. Ovdje se stručnjaci iz globalnog izdavaštva susreću s partnerima iz tehnološke industrije i srodnih kreativnih industrija, poput filma i igara, odakle nove suradnje i poslovni modeli započinju razvoj.

Ujedno, sajam je veliki kulturni događaj: oko 7500 izlagača iz 100 zemalja, više od 285 000 posjetitelja, preko 4000 događanja, oko 10 000 novinara i blogera čine Frankfurtski sajam najvećim svjetskim sajmom izdavaštva svake godine – a Frankfurt, metropola na Majni, središte međunarodnog medijskog svijeta.

Pronađite nas u katalogu izlagača FBF Exhibitor Catalogue


Sretni smo što ćemo vam predstaviti najpoznatije brandove iz svijeta papira

                          

Kontaktirajte  Vaš najbliži Europapier tim!