KREIRAJTE SVOJU BUDUĆNOST!

Da biste izračunali smanjenje utjecaja na okoliš (npr. niski CO2 otisak) našeg ekološkog papira, možete koristiti jedan od ekoloških kalkulatora navedenih u nastavku.

Ekološki kalkulator Mohawk

Potrebno je samo umetnuti neke parametre kao što su: koliko papira želite koristiti za svoj projekt, željeni postotak reciklirane iskorištenosti, papir koji koristite ima premaz ili ne itd. Rezultat će prikazati stupanj očuvanja okoliša u skladu s prethodno umetnutim parametrima, što vam naravno omogućuje da odaberete odgovarajući ekološki papira za svoj projekt.

Željene rezultate možete slobodno objaviti.

Kalkulator ekoloških papira

Ovaj kalkulator će vam pokazati prednosti kod odabira odgovarajućeg papira. Kalkulator prikazuje utjecaj raznih vrsta papira na okoliš tijekom njihovog cjelokupnog ciklusa korištenja. 
Korištenjem manjih količina papira, povećanjem udjela recikliranog materijala i općenito bilo kojim drugim poboljšanjem, možete pomoći u spašavanju šuma, vode i energije kao i smanjiti količinu zagađenost i otpada. 
Izradite jednostavan izvještaj kako biste pomogli vašem poduzeću, zajednici, neprofitnoj ili nekoj drugoj organizaciji u odabiru odgovarajućeg papira te pomogli u zaštiti okoliša.